Är man inte förälder mer efter 18?

Jag är så arg just nu. Mest på makens tröga familj men även mig själv. Han ville tanka igår inne i byn, jag tyckte att skulle tanka på väg till jobb istället eftersom jag ogillar bensinmacken i byn. Nu står min stackars man med en bensintom bil mitt i ingenstans! Halvvägs till jobb! Han ringer sin mor om hjälp. Det är helt otroligt att den kvinnan inte kan hjälpa oss. Är det för att hon verkar avsky mig? Jag fick ju en ketschupflaska i julklapp (!!??)

Jag är så fruktansvärt trött på hans familj! Herregud, var är världen på väg? Ska man inte ställa upp för sina barn efter att de fyllt 18 eller vad fan är detta? Är dina föräldrar också såna här? Eller är det något fel på hans? Hur som helst var hennes svar "Nääe, jag ska till Lund kl 14 ..."

Ja det är ju så jävla svårt att ta bensindunken i garaget & kört & lämna över den till sin son. Bläääh, ska försöka skaka av mig detta nu! Det känns iallafall tryggt att vi aldrig någonsin kommer behandla vår dotter såhär. Hjälp är på väg till älsklingen nu iallafall. Ett kort telefonsamtal till mina föräldrar & de sätter sig i bilen direkt, vi förstörde deras förmiddagsplaner men vad gör väl det? FAMILJ ÄR FAMILJ!

Har jag rätt eller fel?Kommentarer ♥

Postat av: Therése | Stylish-B.se

Mina föräldrar är lika mycket föräldrar nu som när jag bodde hemma. Mamma är nästan lite mer nu. Bara för nu har de absolut ingen koll på mig. Det ogillar dem båda två väldigt mycket tydligen.

Sånt kan jag störa mig på. Men de skulle aldrig neka mig hjälp om jag bad om det.Tycker det är dålig stil av hans familj. Om hon nu skulle iväg kl 14 så vad fan gör det om hon hjälper till på morgonen? Det är ju flera timmar kvar till klockan blir 2.

2010-03-24 @ 08:02:56
URL: http://stylish-b.se
Postat av: girlac.se

gud så jobbigt att hon inte ville hjälpa. Tur att ni har dina föräldrar..

2010-03-24 @ 09:03:00
URL: http://girlac.se
Postat av: Josefine

Mina föräldrar är lika mycket föräldrar nu som då. Och det samma gäller sambons föräldrar.Tråkigt när det blir så. :(

2010-03-24 @ 10:12:03
URL: http://daggdroppe.se
Postat av: Sandra

Du har RÄTT! Du får ursäkta mig, men vilka jävla idioter!Svar: Jag beställde dom via www.bellme.se under fliken Smink & Skönhet :)

2010-03-24 @ 10:18:25
URL: http://www.ssnadra.se
Postat av: K a j s a j i . c o m

Jag vet inte riktigt, mina föräldrar är definitivt inte sådär. Däremot är mina svärisar lite knepiga. Kanske inte precis i en sån där situation men annars. Jag tror det är nåt med svärisar helt enkelt.

Hur tog han sej därifrån då?

2010-03-24 @ 12:02:40
URL: http://kajsaji.com
Postat av: Lisa

Gud vilket pucko!! Det är ju liksom poängen med familj, att de alltid ställer upp!När jag hade haft inbrott var både min pappa & min bror på väg att åka 40 min mitt i natten för att hämta mig. Jag hade vänner jag kunde bo hos ett tag så de slapp, men ändå. De ställer alltid upp!

2010-03-24 @ 14:24:19
URL: http://pyttesyster.com
Postat av: Camilla

Man hjälps väl åt som en familj. Nästa gång är de kanske hon som behöver hjälp med något.Och ja de med ketchup flaskan glömmer man ju inte, lite weirdo.

2010-03-24 @ 20:16:01
URL: http://www.pinklady.nu
Postat av: Malin

Fick du en ketchupflaska i julklapp?! Herregud vilket hån! Och vilka knepiga föräldrar han har. Såna personer bör inte få lov att vara föräldrar!

2010-03-24 @ 22:08:51
URL: http://www.infektia.net
Postat av: Annica

Mina föräldrar, kanske främst min far, skulle nog gå genom eld för mig. Pappa har barn sedan ett tidigare förhållande men både han och mamma stället upp i vått och tort vad det än gäller. Visst, ibland behöver man hjälp och de har verkligen ingen möjlighet att ställa upp... men kan de så hjälper de till så mycket de kan.

2010-03-25 @ 13:10:41
URL: http://nannica.se

BRA ATT VETA INNAN DU KOMMENTERAR:
1. Din kommentar granskas av mig innan den publiceras i bloggen
2. Frågor etc besvarar inte i bloggen, har du en fråga lämna din @ eller bloggadress.
3. Reklam & annat trams raderas direkt!
4. Fientliga kommentarer polisanmäls!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0