Lägenhetsvisning

Jag har dränkt mig i inspiration på Styleroom! Jag vet precis hur vi ska ha det (mannen har ingen talan). Vi ska alltså flytta. Snacka om att man tog sig vatten över huvudet när man flyttade ut till huset. Vi stormtrivs, verkligen! Men att pilla i trädgården är inte vår grej, spara varmvatten är heller inte roligt, saftiga elräkningar ger oss inget över till nöje, möss i källaren är inte så romantiskt heller, sen skrämmer ärligt talat vildsvinen ihjäl mig!

Jag vill kunna duscha i en kvart utan att få ångest. Jag vill ha promenadavstånd till gymmet. Jag vill ha en lekplats nearby. Jag vill bo trångt med smarta lösningar, tycker det är så charmigt! Omväxling förnöjer!

Idag ska vi kika på en lägenhet inne i stan. Den står visserligen ledig redan nu men hyresvärden tyckte vi skulle kika på den iallafall. Kan alltid vara kul. Känns iallafall skönt att man testat på detta innan man köpte en hus (vi hyr detta), herregud! Tänk om vi hade köpt ett hus & ångrat oss sen?! Ghaaaad!

Ett rum jag kommer sakna..
Kommentarer ♥

Postat av: girlac.se

Hoppas ni hittar en lägenhet, man måste ju bo på en plats där man trivs....

2010-03-23 @ 12:03:19
URL: http://girlac.se
Postat av: Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh

Åh spännande!:) Lycka till! Håller med, jag vill jätte gärna ha hus men det kräver så mycket, så mycket som jag inte är beredd på att ge!

2010-03-23 @ 12:07:32
URL: http://alisagonzalez.se
Postat av: Cissi

Pju! Jag trodde du och D skulle gå isär när du skrev tvåa i det tidigare inlägget, men nu förstår jag :D

Hoppas lägenheten är fin då :)

2010-03-23 @ 12:57:24
URL: http://cisseli.se
Postat av: Lotta

Ett hus kan vara jätte mysigt men jag håller med dig. Jag är inte någon trädgårdsmänniska. Det är lagom med en balkong med några krukor. Att ha en trädgård tar sin tid. Och sen behöva tänka alltid på hur mycket vatten man använder eller hur mycket el man förbrukar är inte kul. man vill kunna göra annat också.Kram

2010-03-23 @ 13:26:46
URL: http://lottasgrodyngel.blogspot.com
Postat av: Emelinda

Åh vi kan byta!! Ni tar vår lght och vi ert hus. Jag hatar att bo i lght. Vill ha en trädgård så hundar & katter kan springa ute. Ett hus där jag kan fixa & dona som jag vill och slippa bry mig om grannar vägg i vägg. Visst, det är en himlans mkt ansvar och mkt mer att göra med ett hus, men den smällen tar jag för att slippa känna mig instängd i min "egen" bostad o alltid vara på vakt över hyresvärdens regler och grannars tyckande.Jag är verkligen impad över hur ni orkar flytta som ni gör. Under de år jag följt dina bloggar kan jag inte ens minnas hur många ggr det blivit :P Fast det är ju kuuul att flytta och inreda nya hem :DKramkram

2010-03-23 @ 15:43:49
URL: http://emelinda.gopshusgarden.com
Postat av: fightermom

Längtar hoppas ni tar lägenheten och att vi bor närma varandra..<3<3

pusspuss

2010-03-23 @ 15:51:58
URL: http://fightermom.blogg.se/
Postat av: Therése | Stylish-B.se

Då förstår jag din twitter. Blev orolig här ju.

2010-03-23 @ 16:04:08
URL: http://stylish-b.se
Postat av: Babbi - Bloggdesigner

Gillar bilden!

2010-03-23 @ 23:19:13
URL: http://babbidesign.blogg.se/
Postat av: Josefine

Ja man får ju vara beredd på att ändra livet en del när man flyttar till hus. Precis vad jag vill. Hihi ;)Men går "bo trångt" ihop med ditt djurliv? Vi är ju bara två människor med två fyrbenta illbattingar och en två och det är SJUKT trångt och jobbigt. Kompromisser över allt. Hade nog valt en stor lya om jag var ni. Men alla har olika tankar om hur man vill ha det och allt passar inte alla. :) Jag vill ha hus, NU! ;)

2010-03-24 @ 10:32:17
URL: http://daggdroppe.se

BRA ATT VETA INNAN DU KOMMENTERAR:
1. Din kommentar granskas av mig innan den publiceras i bloggen
2. Frågor etc besvarar inte i bloggen, har du en fråga lämna din @ eller bloggadress.
3. Reklam & annat trams raderas direkt!
4. Fientliga kommentarer polisanmäls!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0