Självmord..

Jag har verkligen ingen lust att hålla denna bloggen vid liv längre. Tycker det är så tråkigt. Jag försöker hela tiden leta inspiration till att blogga men det går inte längre. Jag bytar bloggadresser hela tiden, ja det vet ni, men inte ens det hjälper längre!

Jag har så mycket jag vill skriva & berätta om, lägga upp massa bilder på min fina familj & vad vi hittar på om dagarna, men jag orkar inte ta mig tid till det längre. Jag tycker det är roligare att hitta på nått annat än att offra 10 minuter till bloggen. Ett tag bloggade jag enbart för min egen skull, men på senare tid har det varit för er skull men jag tycker inte jag har fått tillräcklig feedback, vilket känns aptrist! Därför lägger jag bloggandet på hyllan!

H E J D Å !Busfabriken

På lilla frökens födelsedag ska vi till Busfabriken! Kan nog bli roligt! Såg att de hade en kulig babyhörna för barn mellan 1-3 år! Så skoj! Hon fyller 1 år nästa Onsdag & nu på Lördag ska vi ha kalaset :) , vi blir mycket folk & jag ska göra 3 tårtor. Det ska bli roligt!
Farligt gott!

Vilket sug jag har haft idag efter asiatiskt! Sagt & gjort! Ställde mig i köket & lagade en super god gryta! Denna gången hade jag färdigblandad Ostron&Vitlök sås till istället för Hoisinsås som jag brukar ha i annars! Jum Jum! Som vanligt, inget exakt recept då jag kör mitt eget race när jag lagar mat! Kokböcker is for dummies!

Fläskfilé
Champinjoner
Wokgrönsaker
Ostron&Vitlöksås
Kokosmjölk
Jordnötssås
Rostade Cashewnötter
Ris
= GOTT
Kopplar av..

En liten update från mig! Ligger & myser i soffan med mina tre goa Birmakatter, så himla mysiga är dom! Är nyligen hemkomna! Idag har vi varit på dotterns kusins kalas, sen var vi hos min familj & åt god påskmat! Har haft mycket trevligt, men som alltid, borta bra men hemma bäst! Känns så skönt att äntligen kunna koppla av! Hoppas ni haft en härlig påsk! Puss hej!
Ny bloggdesign

Våren är här på riktigt nu & bloggen måste givetvis få en liten färgklick!
Erbjudanden strömmar in..

Det är ju inte klokt vad det strömmar in lägenhetserbjudanden till oss! Vi har tackat nej till den andra lägenheten jag nämnde förut samt två stycken till & just nu lutar det sig åt två andra lägenheter som vi fastnat för. Lägenheterna är likadana, planlösningen ser ni på bild nedan! Vi får veta mer efter påskhelgen! Spännande!

 
Gårdagens biokväll

Avatar är verkligen grymt överskattad! Vi var på bio igår & såg "äntligen" Avatar! Jag jäspade & suckade igenom hela filmen. Den var seg, tråkig & förutsägbar! Se den inte! Blev djupt besviken av filmen som skulle vara "WOW!".


Annars står nya bilen på verkstan & väntar på att bli lagad. De sätter dock inte igång förrän tidigast tisdag. Har iallafall fått veta felet nu. Kommer inte kosta skjortan men några tusen blir det iallafall. Säljaren som sa att bilen var felfri ljög oss upp i ansiktet. Bilverkstan bekräftade detta med att säga att den förra ägaren har varit & bankat där tidigare. DU LJÖG DU LJÖG DU LJÖG! Känns iallafall skönt att kunna få denna raring lagad. Min lilla krutrut!

Skänker en tanke till min pappa idag..RSS 2.0