Bjuden på pyjamasparty..

Nej jag kunde inte hålla mig borta från bloggandet! Men det känns ändå så skönt att börja om på nytt! För jag är en helt ny person nu! Kl 19 bär det av till gymmet med min kära vän Mia & hennes mormor! Gud, jag beundrar verkligen hennes mormor som är så ungdomlig & fräsch! Så vill jag också se ut när jag blir äldre! Senast jag var på gymmet var i måndags så det har varit sjukt efterlängtat! Har inte varit hemma på några dagar that's why!

Har varit inne i stan idag & hämtat ut makens nya mobiltelefon på Preem. Kartongen var jätte blöt (!!) & när vi öppnade var även telefonlådan jätte blöt! Ja, maken som har arbetat med DHL innan vet ju att de INTE är rädda om paketen utan slänger med alla lådor, riktigt trist! Han ska iallafall få en ny telefon. Skulle något sånt här hända er tänk på att inte bryta upp förpackningen! Hade vi brytit upp lådan till telefonen hade vi haft svårare att få en NY.Var även inom affären & storhandlade. Köpte bl.a en jätte söt barbiedocka till dotterns kusin som fyller år i påsk. Dottern fick en personlig inbjudan hemskickad igår med påskfjädrar & allt, so cute! Hon är bjuden på pyjamasparty! Hur gulligt är inte deeeet?! Perfekt för hon är i behov av en ny jamis för hon börjar växa ifrån de gamla! Har kikat lite på nya jamisar på H&M! Hittade en super cute Hello Kitty jamis! Den ska vi minsann köpa!!

Ja, annars är dotterns alla födelsedagspresenter inhandlade!
Har köpt tre böcker, ett par sneakers (som hon redan använder, hah), ett par sandalar till vår/sommar, disney princess lekslott, disney princess lekboll. Längtar till min lilla trollunge fyller 1 år! Om bara 22 dagar ska vi ha det stora kalaset! Hon ska få smaka sin första tårta ÅÅÅH, det är sååå stoooort!!Kommentarer ♥

Postat av: girlac.se

Helt otroligt att denna söta lilla tjej, snart fyller sitt första år. Hon kommer få en underbar födelsedag... kram

2010-03-19 @ 23:42:52
URL: http://girlac.se
Postat av: Josefine

Riktigt dåligt det där med telefonen, men som sagt, tur att ni inte öppnat förpackningen.

2010-03-20 @ 08:06:09
URL: http://daggdroppe.se
Postat av: Camilla

Det är inte klokt ..... är hon redan ett år. Gud vad tiden gång snabbt. Grattis i förskott till lilla A.

2010-03-23 @ 20:32:00
URL: http://www.pinklady.nu

BRA ATT VETA INNAN DU KOMMENTERAR:
1. Din kommentar granskas av mig innan den publiceras i bloggen
2. Frågor etc besvarar inte i bloggen, har du en fråga lämna din @ eller bloggadress.
3. Reklam & annat trams raderas direkt!
4. Fientliga kommentarer polisanmäls!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0